PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

PRE WEBOVÚ STRÁNKU A ESHOPY DOPLNKOV A POHYBOVÝCH UDALOSTÍ MODERNÉHO PRAČLOVEKA


KONTAKTNÉ ÚDAJE

Prevádzkovateľ eshopu Eshop Pračloveka a webového sídla modernypraclovek.sk

MP Trading, s.r.o.
Kamenica nad Hronom 200,
94365 Kamenica nad Hronom

IČO: 47223286
DIČ: 2023806741
IČ DPH SK2023806741

Zapísaná v OR Okresného súdu Nitra pod číslom 40871/N

Prevádzkovateľ eshopu Pračlovek v Pohybe

NWNS Unlimited s.r.o.

Kamenica nad Hronom 200
94365 Kamenica nad Hronom

IČO: 48212377
DIČ: 2120095582

Zapísaná v OR OS Nitra, 39141/N

Kontaktná osoba
Marián Černý
Tel: +421 907 114 774
E-mail: marian@modernypraclovek.sk

Pri spracúvaní osobných údajov postupujeme podľa Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a spracúvame iba osobné údaje v rozsahu nevyhnutnom na uzavretie spotrebiteľskej zmluvy a na marketingové účely. Táto stránka zbiera nasledovné údaje:

 


Cookies

Cookies sú malé dátové súbory ukladané v tvojom prehliadači a sú určené na účely lepšieho, resp. správneho fungovania webu. Stránka ich využíva napr. na to, aby si zapamätala tvoje údaje pri zadávaní komentárov (aby si ich nemusel zadávať zakaždým), alebo na zapamätanie obsahu košíka. Tento web zbiera 3 druhy cookies:

  1. Nevyhnutné cookies na správne fungovanie webu. Sem patrí aj napríklad uloženie tvojho nastavenia zobrazenia cookies, funkcionalita košíka, alebo prihlásenia na tento web pomocou tvojho konta.
  2. Analytické cookies na sledovanie návštevnosti webu pomocou Google Analytics.
  3. Cookies tretích strán, slúžiace na prispôsobenie obsahu stránky na základe tvojich záujmov, ktoré si zaklikol v emailoch z newslettera, alebo zapamätanie tvojich lajkov a zdieľaní na FB.

Tento web nezbiera údaje na reklamné účely inzerentov tretích strán. Všetky súbory cookies uložené do tvojho zariadenia si môžeš kedykoľvek vymazať pomocou nástrojov prispôsobenia a ovládania tvojho internetového prehliadača, obvykle cez položku Vymazať dáta prehliadania.

Zmeniť nastavenia cookies tohto webu môžeš kliknutím na ozubené koliesko Zmeniť nastavenia cookies v ľavom dolnom rohu obrazovky.

 


Údaje pre vybavenie objednávky

Pri vytvorení objednávky v Eshope Pračloveka musíš na jej správne vybavenie vyplniť svoje osobné údaje: celé meno, adresu, email a telefónne číslo. Tieto údaje ostanú spolu s detailmi objednávky uložené v databáze objednávok po dobu 10 rokov (kvôli platnej legislatíve SR).

Ak si pri procese objednávky vytvoríš konto na stránke (čo je rozumné, aby si nemusel údaje zadávať pri každej objednávke), budú tvoje osobné údaje uložené v tabuľke používateľov, v tej istej databáze. Táto databáza sa fyzicky nachádza na serveroch poskytovateľa webhostingu. Tieto údaje môžeme na tvoje požiadanie z databázy zmazať.

K tvojim osobným údajom uvedeným pri objednávke majú prístup nasledovné tretie strany:

  • účtovnícka firma na účely spracovania faktúr v účtovníctve
  • fulfillment spoločnosť na účely zabalenia a odoslania objednávky
  • kuriérska spoločnosť na účely doručenia objednávky (skrz fulfilment spoločnosť)

Tieto údaje používajú na doručenie tvojej objednávky a fakturačné / účely. Tvoja emailová adresa sa používa na doručenie emailov o stave tvojej objednávky a bude uchovaná aj na marketingové účely (iba ak pri jej odoslaní zaškrtneš prílušný checkbox, viď nižšie).

 


Údaje na marketingové účely

Na takzvané “marketingové účely” sa ukladá iba tvoje krstné meno a emailová adresa. Sú uložené v databáze poskytovateľa emailovej komunikácie, firme sídliacej v USA. Tieto údaje sa ukladajú:

  • keď úspešne vytvoríš objednávku v Eshope Pračloveka so zaškrtnutým checkboxom o súhlase spracovaní tvojich údajov na marketingové účely
  • keď ich vyplníš na stránke newslettera (alebo pomocou iného formulára na to určeného)
  • keď sa úspešne prihlásiš na udalosť (ako je Kemp Pračloveka, workshopy, kurzy a pod)

Tieto údaje sú používané na rozosielanie emailového newslettera s názvom PraNovinky, v ktorom sa dozvieš o rôznych akciách v eshope, mojich najnovších udalostiach, najnovších článkoch a pod. Po tvojom súhlase (kliknutím na odkaz v emaily) ti budú chodiť aj Rady Pračloveka.

Ku tvojmu záznamu v databáze môžu byť priradené rôzne značky (tagy) na základe tvojej aktivity – napríklad otvorenie určitých emailov, kliknutie na odkazy v emailoch, kúpa určitých produktov a pod. Toto sa deje za účelom lepšieho cielenia komunikácie, tj. aby som ti vedel posielať viac mailov, ktoré ťa zaujímajú a menej takých, ktoré ťa nezaujímajú.

Svoj súhlas so spracovaním údajov na marketingové účely môžeš kedykoľvek odvolať kliknutím na odkaz “zrušiť odber” v pätičke každého emailu, alebo odoslaním emailovej správy s takouto žiadosťou.

 


Údaje pre zákaznícku podporu

Ak nám pošleš email cez kontaktný formulár (alebo priamo na kontakt@modernypraclovek.sk, kam tieto emaily smerujú), bude tvoj email aj s menom a správou, ktoré boli do formulára vložené, uložené na serveri poskytovateľa zákazníckej podpory, odkiaľ na tieto emaily odpovedáme. Tieto údaje budú použité iba na to, aby sme ti mohli odpovedať na tvoju žiadosť / otázku a v prípade potreby sa mohli vrátiť k tvojim starším správam.

 


ÚDAJE PRE REGISTRÁCIU NA UDALOSTI A KURZY

Po odoslaní registračného formulára pri prihlasovaní na udalosť, alebo kurz cez eshop Pračlovek v Pohybe (ako Kemp Pračloveka, Pohybová Výživa, alebo workshopy) sa tvoje údaje odošlú cez softvér zákazníckej podpory a po spracovaní budú uložené v tabuľke v našom súkromnom priečinku v zabezpečenom cloudovom úložisku. Tvoj email a krstné meno budú pridané do databázy emailových kontaktov na marketingové účely (viď vyššie).

 


Údaje prE zverejňovanIE komentárov

Ak zverejňuješ komentár pod článkom a nie si prihlásený pod svojim kontom, zadávaš do formulára svoju emailovú adresu a meno. Ani jeden z týchto údajov nemusí byť “správny”, tj kľudne môžeš použiť fiktívne údaje. Email zadávaš preto, aby ti mohla prísť notifikácia o odpovedi na tvoj komentár a nebude zverejnený na stránke.

Ak si počas zadávania komentára prihlásený, zadávať svoje meno a email nemusíš, použijú sa údaje, ktoré si zadal pri registrácií.

Zverejnené bude spolu s komentárom iba meno, ktoré si zadal do formulára, resp. pri registrácií. Tvoj komentár ostáva v databáze webu a zobrazuje sa na stránke, až kým nepožiadaš o jeho zmazanie (pomocou kontaktého formulára).

 


ÚDAJE PRE PARTNERSKÝ PROGRAM

Pri registrácií do partnerského programu Eshopu Pračloveka zadávaš rovnaké údaje ako pri registrácií bežného účtu, čiže svoj email a meno. Ku tvojmu partnerskému kontu sú priradené objednávky, z ktorých sa počíta tvoja provízia a všetky tieto údaje sú uchované v rámci databázy tohto webu. Výška tvojej provízie môže byť zobrazená v rebríčku partnerov, ktorá môže byť viditeľná iba pre ostatných členov partnerského programu.

Žiaden z tvojich osobných údajov nikdy a nikde nie je zverejňovaný ani bez tvojho súhlasu poskytovaný iným osobám, ktoré by ich mohli zneužiť. Ak takémuto zneužitiu náhodou dojde (napr. formou hacknutia webu), dáme ti vedieť do 72 hodín od jeho vzniku.

 


ĎALŠIE ÚDAJE A ICH SPRACOVANIE

  • Ak pridáš svoju emailovú adresu na čakaciu listinu produktu v Eshope Pračloveka, ktorý aktuálne nie je dostupný, tvoja adresa bude uchovaná v databáze za účelom rozoslania emailu v prípade opätovnej dostupnosti produktu a následne vymazaná
  • Tvoje aktivity, spojené s prístupom do databázy tohto webu (prihlásenie, nákup, pridanie komentára, atď) sú z bezpečnostných dôvodov zaznamenávané v logu aktivít po dobu 30 dní

 


Ako požiadať o stiahnutie / zmazanie svojich údajov

Ak chceš, aby ti prestali chodiť emaily z newslettera, jednoducho ti stačí kliknúť na odkaz s príslušným textom v pätičke každého emailu.

Ak chceš požiadať o kompletné vymazanie svojich údajov z našej databázy, alebo o ich stiahnutie do svojho počítača, využi na to kontaktný formulár, v ktorom vyber políčko “Spracovanie osobných údajov”. Do predmetu zadaj, prosím, či ide o stiahnutie, alebo zmazanie tvojich údajov. O splnení tvojej požiadavky ťa budeme informovať emailom, kam ti odošleme aj prípadný súbor s tvojimi údajmi.

Ako aktualizovať svoje údaje

Svoje údaje o mene, emailovej adrese, adrese bydliska a dodacej adrese, si môžeš kedykoľvek aktualizovať po kliknutí na položku menu Môj účet a prihlásení, v príslušnom formulári.

 


KOMPLETNÉ ZNENIE

Kompletné znenie obchodných podmienok eshopov a podmienky ochrany osobných údajov sú dostupné po kliknutí na odkazy nižšie:

Obchodné podmienky a podmienky ochrany osobných údajov pre Eshop Pračloveka

Obchodné podmienky a podmienky ochrany osobných údajov pre eshop Pračlovek v Pohybe