mariano
Zakladateľ No Will No Skill a NWNS Academy, autor publikácií Princípy Pračloveka a Kuchyňa Pračloveka Som moderný pračlovek posadnutý neustálym zlepšovaním samého seba. Či už ide o zdravie, kondíciu, efektivitu práce, výkon mozgu alebo stav mysle, neustále hľadám spôsoby ako ich vylepšiť a zvýšiť tak kvalitu svojho života. Mojim poslaním je tieto poznatky šíriť do sveta a pomáhať ľuďom byť lepší ako včera - okrem iného prostredníctvom tohto blogu a našej pohybovej Akadémie. Ak ma chceš spoznať, prečítaj si niečo o mne.

Comment

  1. Petra Cervenova Paldeakova

    Ahoj Marian, takto z brucha mi napadaju este dalsie zaujimave sposoby, ako usetrit: napriklad fermentovat si (a tym padom aj predlzit trvanlivost) svoju vlastnu zeleninu, dalej naklicovat semiacka (zerucha, ci slnecnica), a susit v susicke ci rure niektore sezonne zeleniny a ovocia so zretelom na ich predlzenie trvanlivosti, eventuelne este nakladat do oleja napr. vlastne susene paradajky…
    Vsetky sposoby setria peniaze, doraz je na sezonnosti a tym padom aj najvyssej nutricnej hodnote, a myslim si, ze to setri aj cas, lebo ked vo velkom nakvasis, mas na celu zimu pokoj so zhananim vitaminov 🙂
    Dokonca, niektore biozeleniny (petrzlen, zeler ci pak choi), sa daju nanovo vypestovat z odrezkov v miske teplej vody…
    Tak len v skratke, prajem vela zdaru 🙂
    P.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *